|
Gombasaláta Parve (semleges) étel
|
Saláták
|
Beküldte: Agi [5897]
|
Hozzávalók: 50 dkg aprószemű sampinyon gomba, 25 dkg apró csemegeuborka, 15 dkg marinált paradicsompaprika, 1 mk törött feketebors, 4 ek olaj, ecet, cukor, só (ízlés szerint) |
A gombafejeket kockákra vágjuk. Ecetes-sós vizet forralunk, amelybe beletesszük a gombát, és újraforrástól 7-8 percig főzzük. Az ecetes lében hagyjuk kihülni. Az uborkát is apróra vágjuk, meghintjük borssal, csipet porcukorral, majd a leszűrt gombát hozzákeverjük. A csíkokra vágott marinált paprikát is hozzákeverjük, az olajjal leöntjük. Lefedve a hütőben kb. két órán keresztül érleljük. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7476 nő | 6730 férfiLegutóbb regisztrált: Benedek [21154]
Jelenleg 6 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|